2024 KOKO VUOSI YHTÄ JUHLAA!

50 vuotta ammattimuusikkona - Harri Nuutisen taiteilijajuhlavuosi


10.3.1974 se kaikki alkoi! Harri ryhtyi hanuristiksi ja solistiksi Humppapojat- orkesteriin.
Ikää hänellä oli kunnioitettavat 12-vuotta. Keikkailu oli välittömästi
täysin ammattimaista ja tutuksi tulivat heti tanssipaikat, lavat,
erilaiset yksityistilaisuudet, ja jopa tanssiravintolat, joihin Harri pääsi työhön ollessaan vielä alaikäinen (isä oli luonnollisesti aina mukana). Ammattimainen työ musiikin parissa on jatkunut keskeytyksettä tähän päivään saakka.

Ja loppu ei ole vain historiaa, vaan suorastaan legendaa, tai "legendaaria", joka onkin Harrin juhlasinglejulkaisun nimikappale. "Legendaari" on legendaarisen Eino Virtasen sävellys tunnussäveleksi legendaariseen tv-ohjelmaan "Lauantaitanssit". Nyt Harri tarjoilee yleisölleen tämän menevän herkkupalan juhlansa kunniaksi.
Harri Nuutinen ja Tanssin Taika tarjoilee tanssiyleisölle perinteistä, mutta korkeatasoista tanssimusiikkia vankalla ammattitaidolla ja tyylitajulla. Orkesterin kapellimestarin ominaisuudessa Harri Nuutinen on koonnut erinomaisen ohjelmiston tarkoin harkiten vähemmän kulutetuista, ja osin jopa unohdetuista, mutta silti tunnetuista helmistä.

Nämä kappalevalinnat, niiden laadukas esitystapa ja laaja tanssilajien kirjo tyydyttävät myös vaativampaa ja
kokeneempaakin tanssinharrastajaa.

Jokaisella keikalla kuullaan oikeita soittimia, kuten harmonikkaa ja useita puhaltimia, oikeiden muusikoiden soittamana, ryyditettynä aidolla soittamisen ja viihdyttämisen ilolla.


Tervetuloa tanssimaan! Se on tanssin taikaa koko ilta!

Voit seurata Harria ja poikia myös Facebookissa. Käy Sivulla "tykkäämässä" ja saat Harrin kuulumiset suoraan omaan Facebook-uutisvirtaasi. Voit myös helposti jättää terveisesi tai kommenttisi Harrille ja terkut Tanssin Taika-pojille.


Uutiset

Legendaarista juhannusta (21.06.2024)
Heipä hei. Lyhyestä suvivirsi kaunis, mukavaa ja "Legendaarista" juhannusta kaikki Tanssin Tain ystävät. T: Harri, Jari, Olli ja Terho

07.04.2024  "Legendaari" Tätä Suomi Tanssii-listalla
06.02.2024  Juhlavuosi
26.09.2023  Syysruskan aikaan