Tanssin Taika - orkesteri

Tasokas Tanssin Taika-orkesteri koostuu Harrin tutuista muusikkokollegoista, jotka kaikki omaavat vankan ja vuosien mittaisen kokemuksen tanssimusiikin saralta. Osaamista siis löytyy ja hyvät henkilökemiat takaavat iloiset ja onnistuneet tanssit ilta illan jälkeen. Tanssinharrastajat eri puolilla Suomea kiittelevät erityisesti ohjelmiston vaihtelevuutta, mutta samalla tahtilajien perinteikkyyttä, soiton ja rytmien tarkkuutta ja kappalevalintoja, jotka eivät ole niitä kaikkein kulutetuimpia. Kun tällaista palautetta tanssikansalta saa, tietää tehneensä jotain oikein.

Harri Nuutinen - Laulu ja hanuri

Harri Nuutinen

Harri Nuutinen on elimellinen osa Tanssin Taika-orkesteria. Ei pelkkä solisti, vaan myös "bändin jätkä". Hän paitsi laulaa ja soittaa hanuria, toimii myös kapellimestarina ja vastaa orkesterin ohjelmistosta ja sovituksista. Harri soittaa myös koskettimia ja saksofonia, ja niitäkin kuullaan joka keikalla.

Terho Ruotsalainen - Rummut

Terho Ruotsalainen

Terholla on huiman pitkä ura rumpalina. Ammattimuusikoksi hän ryhtyi jo 15-vuotiaana. Taustalta löytyy niin varuskuntasoittokuntaa, opiskelua Oulunkylän Pop & Jazz Konservatoriossa, Lahti Big Bandiä ja lukuisia ravintola-trioja. Vuosien varrella Terho on soittanut useiden tunnettujen suomalaisten artistien kanssa, joista mainittakoon esim. Esko Rahkonen, Tulipunaruusut, Lea Laven, Kari Vepsä ja Kaija Pohjola.
Kysyttäessä Terho luonnehtii itseään muusikkona "orkesterin mukana kulkevaksi paukuttelijaksi", mutta kollegansa kuvailevat häntä termillä "Skandinavian kovin komppi".

Olli Rajulin - Basso

Olli Rajulin

Olli aloitti 9-vuotiaana kitaralla, mutta vaihtoi neljä vuotta myöhemmin bassoon ja lähti kotipaikkakunnallaan mukaan tanssibändiin. Vuosien aikana Olli on työskennellyt useissa ravintolabändeissä, ja pidemmän pestin mm. Anita Hirvosen orkesterissa. Olli on toiminut myös freelancer-muusikkona ja tehnyt paljon tuurauksia monien eri orkesterien ja artistien kanssa. Alusta asti on tanssimusiikin soittamisen rinnalla kulkeneet myös "rock-kuviot", ja erilaiset projektit tässä genressä. Tanssin Taika-orkesterin keikoilla Olli myös laulaa stemmoja.
Kysyttäessä Olli luonnehtii itseään sosiaaliseksi tyypiksi, mikä vaikuttaa myös muusikkouteen: on helpompaa, kun tulee hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Kollegat puolestaan kuvaavat Ollia muusikkona sanalla "huippu" ja "toinen puoli Skandinavian kovimmasta kompista".

Jari Nurminen - Trumpetti, flyygelitorvi, akustinen kitara

Orkesterin puhallinvelho, Jari, on pitkän linjan muusikko.Nuorena poikana nokkahuilu vaihtui trumpettiin Punkaharjun nuorisosoittokunnassaja opiskelu jatkui Savonlinnan musiikkiopistossa. Varusmiespalvelustaankin suorittaessaan tämä mies soitti, tuolloin Lappeenrannan rakuunasoittokunnassa, jossa toiseksi instrumentikseen tulivat rummut. Armeijan jälkeen trumpettiopinnot jatkuivat Oulunkylän Pop & Jazz konservatoriossa legendaarisen Raimo ”El Papa” Korhosen johdolla, vaikka 80-luku kuluikin Jarin mukaan maata kiertäen ravintolabändissä rumpalina. 90-luvulle tultaessa rummut saivat kuitenkin jäädä, kun Jari aloitti laivakeikat Leo Luoto &Poptops-kokoonpanossa puhaltajana. Sittemmin tämän miehen soittoa on voinut kuulla niin Mika Pohjosen kuin Janne Tulkin bändeissä, tai Anita Hirvosen LaStrada-orkesterissa. Lisäksi kokemusta löytyy myös teatterimuusikon työstä Seitsemän Seinähullun riveissä Uuden Iloisen Teatterin kanssa Linnanmäen Peacockissa.
Nyttemmin Tanssin Taika-orkesterissa soittamisen lisäksi Jarilla on aikaa vielä muutamalle harrastajapuhallinorkesterillekin, eli niille kuvioille, josta kaikki hänen kohdallaan aikanaan alkoi. Suosikeikseen musiikin saralla Jari mainitsee mm. Herb Alpert & Tijuana Brassin, Harry Jamesin ja Jörgen Petersenin. Lopuksi hän muistuttaa meitä kaikki laittamaan SUUT MESSINGILLE!